Hoppa till sidans innehåll

29 augusti kan du testa att dyka

08 AUG 2018 09:16
Nu är det snart dags för provdyk igen. Vill du testa? Gratulerar! Du är på väg att ta första steget in i en ny facinerande värld.
  • Uppdaterad: 10 AUG 2018 10:50

Vi genomför provdyket ett par gånger per år i Arena Skövde. Nästa tillfälle är den 29 augusti.

Vi träffas vid entrén 19.00 för en kort teoretisk genomgång, ifyllandet av en hälsodeklaration och för att ordna så att du kommer in genom grindarna.

Sedan byter vi om, provar simfenor och mask, genomgång av dykapparaten och om hur provdyket ska genomföras.

Vi har allt till utlån utom badkläder och handduk!

Deltagaren ska ha fyllt 14 år när provdyket genomförs. Deltagare under 18 år ska ha målsmans medgivande. Förkrav är att man är simkunnig (kunna simma minst 200 meter) och frisk. Du får fylla i en hälsodeklaration i samband med dyket. Vill du titta på blanketten i förväg så finns den här:

Hälsodeklaration för introduktionsdyk

Kostnaden är 200:-, vilket man får tillbaka om man sedan går föreningens grundkurs.

Anmäl dig till provdyket genom att betala in 200 kronor till klubbens bankgiro 5667-7073. Skriv ditt namn samt provdyk på inbetalningen. Skicka därefter ett mail till This is a mailto link med ditt namn, telefonnummer och att du vill göra ett provdyk. Är du under 18 år så behövs målsmans tillstånd. Kontakta i så fall Daniele före provdyket så vi kan ordna med tillståndet, alternativt ta med mamma/pappa till badhuset - de kan också prova :-)

Läs mer om grundkursen här.

Skribent: Daniele Coen
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info