Hoppa till sidans innehåll

Båtarna viktig fråga på årsmötet

03 MAR 2012 19:29
Hur ska vi ha det med våra båtar? Behålla dem? Byta ut ALU-båten? Eller kanske bara ha en båt?
  • Skapad: 03 MAR 2012 19:29

Under 2011 gjorde vi några kostsamma reparationer på våra båtar och 2012 inleds med ytterligare reparationer. Vi behöver byta tilten på ALU-båten, köpa en ny gps till den samt fixa en av länspumparna. Detta uppskattas kosta cirka 30.000 kronor.

Därför har frågan kommit upp om båten ska repareras eller säljas.

Styrelsen har just beslutat att reparera båten. Vi tror inte den går att sälja i nuvarande skick så oavsett om vi behåller den eller säljer så behöver den repareras.

ALU-båten börjar också närma sig sin livslängd. Därför behöver vi på årsmötet diskutera hur vi ska göra. Ska vi köra ALU-båten tills vi kan köra den till skroten? Eller ska vi planera för ett utbyte om ett eller två år? Och vad vill vi då ha?

Kom till årsmötet och diskutera frågan!

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info