Hoppa till sidans innehåll

Behöver du serva din utrustning?

03 MAR 2012 18:32
Vi har ett bra avtal med Dykmagasinet i Karlstad som innebär att vi kan serva vår utrustning till ett bra pris.
Vid årsmötet är det inlämning om du vill vara med på ett gemensamt paket till service.
  • Uppdaterad: 03 MAR 2012 21:23

Behöver dina reggar servas inför dyksäsongen? Passa i så fall på att ta med dem till årsmötet. Vi kommer att samla in reggar och skicka gemensamt till Dykmagasinet i Karlstad för service.

Ett komplett regulatorpaket kostar 789 kronor att serva.

Behöver du få någon annan service utförd? Ta med det till årsmötet så skickar vi in. Vill du veta vad det kostar så kontakta Mikael Faleke som har prislistan.

Förutom priset för service så delar vi på fraktkostnaden varför du får räkna med ett par tior till i kostnad. Allt betalas efter att du fått tillbaka dina grejor.

Kan du inte komma till årsmötet så går det bra att lämna till Mikael i Skövde vid annat tillfälle. Kontakta i så fall honom, This is a mailto link alt 0730-46 44 97.

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info