Hoppa till sidans innehåll

Dagsdykresa till Gullmarn den 3 maj

26 APR 2014 15:11
Nu drar vi igång årets dagsdykresor. Den första är nu på lördag den 3 maj och målet är Gullmarn.
  • Uppdaterad: 26 APR 2014 15:13

Det blir två-tre dyk beroende på hur länge vi stannar. Dykplatser som passar alla, från enstjärniga och Open Water och uppåt. Förmodligen börjar vi vid Skår och sedan blir det någon av platserna längre upp i Gullmarn som andradyk.
Samling vid Lidl i Skövde kl 8.00 för samåkning.
Lunch tar du antingen med eller så äter vi på pizzerian vid Rotan. Luft kan vi fylla hos Dykluft om du inte har med dig så det räcker.
Anmälan behövs inte men vill du vara säker på att vi väntar på dig vid Lidl så anmäl dig i inlägget på vår Facebooksida eller kontakta Mikael Faleke som samordnar resan.
ps1. Vi är ett gäng som åker ner redan på fredagen och dyker då. Det går bra att följa med oss. Läs mer i inlägg på vår Facebooksida. Jag bokar sängplatser hos Strandflickorna i morgon söndag. Så anmäl dig i så fall i det inlägget direkt om du vill med.

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info