Hoppa till sidans innehåll

Dykdag i Gullmarsfjorden 18 november

09 OKT 2017 10:55
Den 18 november åker vi ner till Gullmarsfjorden och dyker.

Då får alla chansen att träffa några av våra nyaste dykare och hälsa dem välkomna in i klubben.

Häng med du också!
  • Uppdaterad: 05 APR 2018 08:18

Alla är välkomna från purfärska till rutinerade. Det blir dykning som passar alla.

Speciellt välkomna är alla våra enstjärniga dykare som denna dag får låna utrustning gratis (så länge det räcker). Vi vill att ni ska komma igång efter er kurs och få uppleva riktigt bra Västkustdykning i den unika Gullmarsfjorden.

Får ni se bläckfisk? Eller havskräfta?

Planera gärna in samåkning från parkeringen på Lidl i Skövde 7.30. Restid från Skövde är två timmar. Första dyket gör vi i Skår klockan 10.00.
(Vägbeskrivning: strax innan färjan till Lysekil tar man vänster in på en liten grusväg som sedan svänger höger ner mot vattnet. Ring Heidi om ni inte hittar.)

Efter det åker vi till Dykcentrum Gullmarsfjorden i Fossen och fyller luft hos Nicolas, vårt klubbpris, som du betalar på plats, är 70 kr/fyllning. Under tiden han fyller så äter vi korv o mos lunch hos Heidi och Mikael i deras stuga (gångavstånd 50m från Nicolas). Ingen kostnad för lunchen då vi har kvar från kursavslutningen i Lysekil.

edan packar vi ihop oss och åker till Jordfall 2 km från Fossen och gör ett härligt eftermiddagsdyk innan det är dags för hemfärd.

Ring Heidi eller David för att anmäla dig, eller anmäl dig via inlägget på vår Facebooksida.

Tel Heidi Sölter 070 654 99 58 eller David Demmer 0703 611 689

Skribent: Mikael Faleke
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info