Hoppa till sidans innehåll

Dykmagasinet ger medlemmarna rabatt

28 AUG 2011 14:35
Är du på gång att köpa någon dykutrustning eller serva din befintliga utrustning?
Vi har skrivit ett serviceavtal med Dykmagasinet i Karlstad som ger alla medlemmar en väldigt bra rabatt på dykutrustning och service.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2011 14:48

Kolla in deras hemsida www.dykmagasinet.se för att se vad de säljer. Är du intresserad av något så maila This is a mailto link så får du veta hur mycket rabatt på dessa priser du får (vi kan av konkurrensskäl inte uppge rabattsatsen här på hemsidan).

Vad det gäller service så kommer vi i höst att samla in reggar, bcd och annat som kan behöva service och lämna in i klump till dem. De ger även där en mycket god rabatt. Alla märken servas. Kontakta Mikael Faleke via mail för mer information om priser och när inlämningen blir.

I slutet av oktober räknar vi med att ha en dykmässa i Skövde där Dykmagasinet kommer och visar nyheter, har mässerbjudanden med mera. Till dagen kommer övriga Skaraborgsklubbar att bjudas in och vi avslutar med dykpub.

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info