Hoppa till sidans innehåll

Första lördagen - alltid till Lysekil

08 APR 2012 15:49
I år ska vi återupptäcka Lysekil. Därför kommer vi den första lördagen i månaden, under sommarhalvåret, att arrangera dykutfärder till Lysekil.Nu behöver vi dykledare och båtförare för dessa utfärder!
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2012 15:57

Dykutfärderna till Lysekil ska passa alla dykare. Beroende på väder, vind och vad deltagarna vill dyka på så kommer dykledaren för respektive utfärd att välja de just då bästa dykplatserna.

Så mycket som möjligt så ska det vara båtdyk.

Nu behöver vi hjälp av dig som är dykledare eller båtförare. Ta hand om en eller flera av dessa utfärder!

Vi kommer att annonsera ut dem i forumet samt i vår Facebookgrupp och sedan är det anmälan fram tills någon dag före utfärden. Vi åker sedan från Skövde tidigt på morgonen och hinner med två, eller kanske tre under högsommaren, dyk.

Luftfyllning mellan dyken kommer vi framförallt att göra hos Dive Team (före detta Oxygéne) eller hos Dyk-Luft om det blir landdyk. De som är med och dyker delar på kostnaden för båtbensin.

Dessa datum planeras dykdagen. Kan du hålla i någon av daganra så anmäl dig snarast till This is a mailto link så uppdaterar jag schemat.

 

Datum Dykledare Båtförare
5 maj    Landdyk
2 juni    
7 juli  P-A A  
4 augusti    
8 september  Mikael F  
Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info