Hoppa till sidans innehåll

Skaraborgsdyk 15 juni

21 MAJ 2013 20:06
Nu ordnar St Helena dykarklubb Skaraborgsdyksdyket. Det blir vrakfrossa i Vättern.
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2013 20:08

Nu är det dags för årets första Skaraborgsdyk och denna gång är det vi i Skövde som arrangerar. Eftersom de övriga tre Skaraborgsdyken kommer att gå till Västkusten så blir denna gång en vrakfrossa i Vättern.Det blir dyk som passar alla dykare (Kom igen nu alla enstjärniga från de senaste kurserna!)

Samling vid rampen i småbåtshamnen i Karlsborg 9.00 den 15 juni.

Därefter åker vi över till ön Fjuk, vilket tar cirka 30 minuter. Vi kommer att dyka på två-tre vrak och dessa ligger mellan 4 och 35 meters djup. Alla kommer att ha möjlighet göra två dyk enligt sina önskemål samt även 4-metersvraket om så önskas. Ta med dubbla flaskor om det finns.

Mellan dyken grillar och umgås vi på Fjuk. Kanske solar lite också.

Åter i Karlsborg sent på eftermiddagen.

Jag ska försöka ta med båda våra båtar vilket betyder att vi kan vara 15 personer. Först till kvarn gäller som vanligt. Pris: Vi delar på kostnaden för båtbensin. Kanske en 50-lapp per person. Dessutom ska du ta med dig vad du vill äta under dagen.

Anmäl dig i vår Facebookgrupp eller genom ett sms till mig: 0730-46 44 97.

Jag behöver en båtförare till!

 

Mikael Faleke

Skribent: Martin Jarl

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info