Hoppa till sidans innehåll

Unikt samarbete med DAN Europe

22 SEP 2009 08:53
Svenska Sportdykarförbundet har som första organisation i Skandinavien tecknat ett avtal med DAN Europe om att sälja tidsbegränsade försäkringar från DAN Europes försäkringsbolag IDA till sina medlemmar.
  • Skapad: 22 SEP 2009 08:53

Denna typ av försäkring är perfekt att använda vid dykresor utomlands eller vid semesterresor där man även vill kunna sportdyka. Försäkringen finns att köpa i tre olika längder - 7 dagar, 8-19 dagar och 20-31 dagar - och kostar från 340 kronor.

Medlemmar i förening, ansluten till Svenska Sportdykarförbundet, omfattas redan idag av en dykförsäkring genom Folksam och den kommer fortfarande ingå.

Det är tack vare SSDF:s arbetsgrupp, som har bestått av Hans Örnhagen, Ole Lundgren och Lasse Gustafsson, som detta avtal har kunnat tecknas med DAN Europe.

Läs mer här

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info