Hoppa till sidans innehåll

Vår nya båt

06 AUG 2009 13:51
Lagom till årets dyksäsong kom vår nya båt. Den var med under dagarna i Ramsvik och har även fått prova Vänerns vatten i pingsthelgen.
Men du vet väl att du som är medlem, har betalt båt- och kompressoravgiften, och har förarintyg eller motsvarande får låna båten? Bokning görs till Kimmo.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:34

 

Båten har en väldigt stor tank och därför kommer vi inte att fylla upp den helt. När du hämtar båten kommer tanken att vara halvfull och när du lämnar den ska det vara lika mycket bensin kvar i den. Med i båten finns alltid en oxybox och en dykledarväska. Detta behöver du alltså inte ta med dig från klubbstugan.

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info