Hoppa till sidans innehåll

Annorlunda vår utan provdyk

09 DEC 2020 09:46
Det blir en annorlunda vår för vår utbildningsverksamhet.
Med tanke på nuvarande restriktioner ställer vi in det traditionella provdyket i januari och inleder våra kurser virtuellt.
  • Uppdaterad: 09 DEC 2020 09:46

Ett vanligt år har vi alltid provdyk under januari månad. Detta för att ge alla chansen att prova på att dyka och de intresserade kan sedan anmäla sig till vår grundkurs som brukar starta i februari.

På grund av de restriktioner som finns, och att vi för närvarande inte har tillgång till simhallen, så har vi valt att ställa in provdyket.

Däremot så räknar vi med att hålla en grundkurs i dykning och om du är intresserad av att gå denna så kontakta ansvarig instruktör Mikael Faleke; This is a mailto link för mer information. Kursen kommer att inledas via online-möte och därefter gör eleverna teorin via sin dator innan vi börjar dyka i bassäng framåt vårkanten. Planen, som vi får justera efter förutsättningar och när eleverna kan, är att vi ska bli klara i maj månad.

Det blir även en dykledarkurs under våren som kommer att genomföras med online-möten. Även här skjuter vi på de praktiska momenten tills restriktionerna lättats.

Under senvåren kommer även CMAS** kurs, en vidareutbildning i sportdykning, att hållas.

Mer information om kurserna läggs upp efterhand. Intresseanmälan kan redan nu göras till This is a mailto link.

Skribent: Mikael Faleke
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info