Hoppa till sidans innehåll

Dags bekräfta ditt arbetspass vid Matfestivalen

12 JUL 2019 09:42
I år firar Matfestivalen 30 år och vi är som vanligt på plats med vår bananbod.
Nu är arbetsschemat klart. Glöm inte att bekräfta din tid!
  • Skapad: 12 JUL 2019 09:42

Nu är det snart dags för Festivalbananen igen!
För er som är nya så har klubben en bod där vi friterar bananer och säljer med glass och sirap. Det är mycket populärt och vi tjänar en hel del pengar som gör att vi har råd med båtar och kompressorer. Det förväntas att alla medlemmar ställer upp ett pass. Om du inte kan någon av tiderna så finns det fler uppgifter att göra, både före och efter festivalen. Kontakta Lennart Elfstrand så får du en annan uppgift.
I schemat nedan ser du när du har fått ditt arbetspass. Vi vill att du bekräftar din tid senast 1 augusti, helst på Doodlen nedan eller per mejl eller sms. Om tiden för ditt pass inte funkar så försök att byta med någon annan och meddela att ni bytt.
Obs! Det är viktigt att alla bekräftar eller meddelar så vi vet att vi har tillräckligt med folk vid varje pass. Tänk på att ju fler vi är desto mindre behöver var och en slita och desto roligare blir det för alla. Som tack för att du ställer upp så kommer du att kunna delta i vår roliga höstfest till ett lägre pris och klubben har råd att behålla sin standard.
Bekräfta din tid här:​ ​Länk till Doodle där du bekräftar att du kommer på ditt pass.
Frågor eller hjälp att bekräfta till: Lennart Elfstrand tel. 070-6902966 mail: This is a mailto link
Att tänka på inför varje arbetspass:
• Kom i tid.
• Läs instruktion angående hygien samt följ denna. Tänk på att inte ha några ringar eller andra smycken samt att inte komma om du är sjuk.
• Tänk på oömma kläder, särskilt ni som står på sista passet på lördag då vi demonterar boden. Vi står i St Helena kyrkpark, i hörnet Hertig Johans gata Trädgårdsgatan.

Skribent: Mikael Faleke
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info