Hoppa till sidans innehåll

Fem nya dykare efter höstens grundkurs

06 NOV 2017 13:10
Första helgen i november avslutades höstens grundkurs i sportdykning.
Elever, instruktörer och övriga klubbmedlemmar fyllde Strandflickornas vandrarhem och deltog bland annat i Divers Night.
  • Skapad: 06 NOV 2017 13:10

Klubben fick fem nya dykare i samband med att höstens nybörjarkurs avslutades under Allhelgonahelgen.

Grattis till Paul, Samuel, Blerta (saknas på bilden), Linda och Pauline som ägnat två kvällar i veckan under hösten till att lära sig dyka. Under helgen fick de göra sina första saltstänkta dyk och det var idel glada miner efteråt.

På bilden syns de tillsammans med instruktörerna Mikael och Mikael samt instruktörernas parkamrat Heidi. Bilden togs av instruktör Ulf som också varit med och hållt i kursen. Även Christoffer och Karola var med som parkamrat åt instruktörerna under helgen.

Men det var inte bara kursdyk. En hel hög klubbdykare var med och gjorde några blåsiga höstdyk. Bland annat deltog vi i Divers Night, ett dykarrangemang som i fjol samlade över 2 500 dykare runt om i världen. På klockslaget 20.17 inledde de ett nattdyk och i Lysekil var vi drygt 50 dykare som letade humrar, trollhummer och bläckfisk runt Släggö.

Vill du börja dyka?

I slutet av januari har vi nästa provdyk och strax därefter startar nästa grundkurs. Är du intresserad så skicka ett mail till vår utbildningsansvarige Mikael Josefsson, This is a mailto link.

Här kan du läsa mer om vad grundkursen innehåller.

Välkommen med i klubben!

Skribent: Mikael Faleke
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info