Hoppa till sidans innehåll

Vill du börja dyka i höst?(2)

17 MAJ 2018 20:43
Den 3 september startar nästa grundkurs i dykning.
Är du intresserad så passa på att anmäla dig nu
  • Skapad: 17 MAJ 2018 20:43

Kursen pågår måndags- och onsdagskvällar från 3 september till mitten av november. Därefter avslutar vi med utedyk i Vättern och utanför Lysekil. På måndagskvällar har vi teoriutbildning och på onsdagskvällar har vi praktisk utbildning i simhallen i Arena Skövde.

Vi tar maximalt åtta elever per kurs för att kunna genomföra den på ett säkert sätt och så att du som elev får gott om tid med instruktören. Våra kurser brukar fyllas snabbt så för att garantera din plats rekommenderar vi att du anmäler dig snabbt.

Du kan läsa mer om kursen, kostnad och schema här:

Grundkurs i dykning

Vill du göra ett prova på-dyk i badhuset först så har vi nästa tillfälle den 22 augusti. Finns det platser kvar på höstkursen kan du anmäla dig efter provdyket. Här läser du mer om provdyket:

Prova på att dyka

S:t Helena Sportdykarklubb har ett par engagerade och kunniga instruktörer som presenterar sig lite kort här:

Våra instruktörer

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Daniele Coen, som håller i höstens kurs. Telefon: 0707-20 74 26 eller This is a mailto link

Skribent: Daniele Coen
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info