Hoppa till sidans innehåll

Vi rensar Skövdes sjöar

11 APR 2017 21:28
Precis som tidigare år så ska vi göra en insats för säkrare bad i Skövde kommun.
Den 12 juni är det dags för vår traditionella sjörensning.
Du kommer väl?
  • Skapad: 11 APR 2017 21:28

Vi samlas vid klubbstugan den 12 juni kl 18.00. Då delar vi upp de olika sjöarna och badplatserna mellan oss och sedan åker vi ut och städar.

Vi gör detta för att skapa säkrare badplatser åt kommunen. Under våra städinsatser har vi både hittat pålar som stått upp från botten, vassa grejor, ölburkar i mängd, engångsgrillar och en massa annat skräp.

För dig som inte varit med tidigare: Detta är en rolig kväll då vi jobbar tillsammans ett tag. Det går alldeles utmärkt med lilla utrustningen. Det räcker att någon på varje badplats har komplett dykutrustning.

Efter att vi städat så samlas vi vid klubbstugan, grillar och rapporterar vad vi hittat. Klubben bjuder på grillat med dricka. Ingen anmälan behövs.

Skribent: Mikael Faleke
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info