Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Våra utbildningar"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Våra utbildningar


Här kan du läsa mer om de olika utbildningar erbjuder med jämna mellanrum. Är du intresserad av en utbildning så kontakta oss och gör en intresseanmälan. Enklast är att anmäla ditt intresse till kurser@dykarklubb.se, alternativt direkt till respektive instruktör för den kurs du är intresserad av.

Välkommen!

(2020-07-14 19:00)
Är du intresserad av att börja dyka? Gratulerar! Du är på väg att ta första steget in i en ny facinerande värld.
 
(2020-07-14 19:00)
Har du fascinerats av livet under ytan men inte tagit steget ännu? Varför inte slå slag i saken och gå en dykutbildning? Om du utbildar dig hos oss kan vi lova dig en trevlig utbildning i lugnt tempo med mycket praktik, både i bassäng och utomhus.
 

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: dosen@bredband.net

Se all info