Hoppa till sidans innehåll

Navigationskurs

18 NOV 2016 14:00
Är du intresserad av att gå navigationskurs?

För att få låna/framföra klubbens båtar krävs det att du minst har ett förarintyg. vi arrangerar navigationskurs i klubbens regi.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2017 11:13

Kursen vänder sig i första hand till nybörjare och till personer med liten kunskap i ämnet men även till personer som vill fräscha upp eller bygga på sina kunskaper. Efter avslutad utbildning kommer det att ges möjlighet att skriva upp för förarintyg (skärgårdsskepparen).

Kursen arrangeras med jämna mellanrum då det finns intresse från minst fem personer.  Anmäl ditt intresse till This is a mailto link.

Kuren är på cirka 12 tillfällen á 3 timmar uppe i vår klubbstuga. Utöver de teoretiska passen ingår en dag med praktiskt framförande av båt. Då kommer vi att framföra båt i utprickade farleder och navigera efter sjökortet bland öar och grund. Vi kommer även att praktisera hur man ankrar, lägger till och förtöjer en båt.

Har du en kompis utanför klubben som vill gå? Priset på utbildningen är 1 000 kr för medlemmar vilket är självkostnad och 1 200 kr för icke medlemmar. Medlemmar har företräde till platserna fram till sista anmälningsdagen. 300 kr tillkommer för intygsboken som betalas till examinatorn vid uppskrivning.  Normalpris vid vanliga studiecirklar är cirka 2 500 kr.                               

Skribent: Mikael Faleke

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info