Hoppa till sidans innehåll

Grundkurs i dykning (enstjärnig)

14 JUL 2020 19:00
Har du fascinerats av livet under ytan men inte tagit steget ännu? Varför inte slå slag i saken och gå en dykutbildning? Om du utbildar dig hos oss kan vi lova dig en trevlig utbildning i lugnt tempo med mycket praktik, både i bassäng och utomhus.
  • Uppdaterad: 14 JUL 2020 19:08

Vi har grundkurser vår och höst. Nästa kurs startar 21 februari 2022 - med reservation för Covid-situationen.

I kursens pris 4 800 kronor ingår lån av utrustning (exklusive våt-/torrdräkt), luftfyllningar, hälsokontroll, kursmaterial, certifikat (efter godkänd kurs) samt medlemskap i klubben under 2022. Dessutom ingår övernattningen i samband med de avslutande dyken. Kostnad för resan (vi samåker i bil) samt eventuellt vissa matkostnader tillkommer.

Praktikpassen håller vi i Arena Skövde på onsdagskvällar. Teorin gör du själv hemma vid datorn men vi träffas ett par måndagskvällar för att gå igenom och svara på frågor. Målet är att vara klara i mitten av maj.

Kursen innehåller minst nio dyk i bassäng, fyra dyk utomhus ett praktikpass med HLR samt ett par teoripass. 

Under kursen genomför vi även en separat torrdräktskurs och den ingår i kursens pris. Du behöver själv skaffa en torrdräkt eller en våtdräkt. Klubben har torrdräktar som hyrs ut för 1 500 kronor för hela kursen.

Anmälan till kursen sker genom mail till This is a mailto link. Anmälan är garanterad först efter inbetalning av kursavgiften till klubbens bankgiro 5667-7073. Glöm inte ange ditt namn, adress, telefon och e-postadress. Glöm inte att skriva kursens namn (grundkurs). Tänk på att kursen har begränsat antal deltagare (först till kvarn gäller). För att genomföra en säker kurs har vi få elever i varje grupp.

För mer information om kursen kontakta Mikael Faleke som är ansvarig för kursen, tel 070-53 163 61 eller e-post This is a mailto link.

Skribent: Mikael Faleke
E-post: This is a mailto link

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info