Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Vad roligt att du är intresserad av att bli medlem i vår förening.

Hos oss får du möjlighet till mycket dykning, bra utbildningar och roliga resor.

Här kan du läsa mer om medlemsskapet.

Vill du veta mer om klubben eller våra utbildningar så börja med att läsa dessa sidor:

Mer om klubben

Våra utbildningar

När du bestämt dig för att bli medlem så är det enklaste att du anmäler dig genom att betala in medlemsavgiften via bankgiro eller swish. Därefter skickar du ett mail till vår ordförande med kompletterande uppgifter så vi kan kontakta dig.

Gör så här:

  1. Ta reda på vilka avgifter du ska betala genom att läsa mer nedan.
  2. Betala in avgiften till vårt bankgiro 5667-7073 eller till Swish 1235935481. Skriv ditt namn samt medlemsavgift på betalningen.
  3. Skicka ett mail till vår ordförande Björn Donslund där du skriver med ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer. Skicka detta till This is a mailto link.
  4. Välkommen in i dykgemenskapen!

Våra avgifter

Vår medlemsavgift är uppdelad i olika olika avgifter. Du betalar dels själva medlemsavgiften och dels en avgift för att få nyttja någon av båtarna eller fylla luft (denna del är frivillig, men utan den får man vare sig låna eller åka i båtarna eller fylla från kompressorerna). Om du är utbildad att dyka med Nitrox eller Trimix finns det även avgifter för att få fylla detta.

Avgift Kronor Information
Medlemsavgift 2022 720 kr

Upp till 18 år: 200 kr
Stödmedlem (som inte är dykare): 350 kr
Studenter: 350 kr
Medlem i annan SSDF-förening (dubbelansluten): 350 kr

Sportdykaravgift 950 kr  

Detta ingår i avgifterna

För medlemsavgiften får du medlemsskap i S:t Helena SDK och i SSDF, Svenska Sportdykarförbundet. För avgiften får man tillgång till träningstider i badhuset i Skövde, klubbstugan med bland annat vedeldad bastu, och man får delta i alla aktiviteter som arrangeras av föreningen. En del av avgiften går till Svenska Sportdykarförbundet och för denna får man bland annat en olycksfallförsäkring. Dessutom får man andra medlemsförmåner.

För sportdykaravgiften får man fri tillgång till luftfyllning (förutsatt att man fyller till sig själv naturligtvis) och till båtarna. Båtarna kan bokas och lånas av alla medlemmar som har betalat avgiften, den enda kostnad som tillkommer är den bensin som man förbrukar. Dock måste den som kör båten ha lägst förarintyg för fritidsfartyg. Genom klubben kan du gå denna utbildning till ett mycket bra pris. 
 
Har du rätt utbildning kan du även fylla nitrox i vår kompressor, använda boostern samt partialtrycksfylla.

Kontakta mig på telefon  079-333 98 56 eller e-post This is a mailto link för att få mer information om klubben eller om du har några frågor. Har du frågor om utbildningar så kan du kontakta någon av våra instruktörer direkt.

Med vänlig hälsning
Björn Donslund
Ordförande

Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning

Bildad [saknas] Information
Föreningsnummer 19248-49
Postadress Box 92087
54102 Skövde
Telefon 0793339856
Mobil 0793339856
E-post This is a mailto link
Hemsida https://www.dykarklubb.se
Bankgiro 5667-7073
Swish 1235935481
Organisationsnummer 866601-2177
Föreningens hemsidor

Vill du bli en av oss?

Glada dykare

Välkommen till S:t Helena Sportdykarklubbs hemsida. Vi är en dykarklubb i Skövde med drygt 80 medlemmar. Förutom att många av oss är ute och dyker tillsammans så utbildar vi nya dykare och arrangerar flera klubbresor varje år.

Vill du bli en av oss? Läs mer om föreningen  och hur man blir medlem. Är du inte dykare ännu men vill gå en utbildning? Under menyvalet Utbildning berättar vi mer om hur en utbildning går till och du kan se när vi planerar nästa utbildning.

 HänglåsMedlemssidor inklusive medlemsregister

 HänglåsStyrelsen

 HänglåsInstruktörssidor

Postadress:
Skövde SDK S:t Helena - Sportdykning
Box 92087
54102 Skövde

Kontakt:
Tel: 0793339856
E-post: This is a mailto link

Se all info